Recenties | Bestelbuffet

Recensies

“High tea besteld voor 20 personen. Netjes thuis bezorgd en de volgende dag weer opgehaald. Leek in eerste instantie niet heel veel maar bleek meer dan genoeg te zijn en het was heerlijk!!!
1 kleine tip: thee in echte theeglazen is toch net iets lekkerder dan in kleine kopjes, maar goed dat mag de pret niet drukken.”

Danielle Eindhoven - 8 april 2018

“ik vind het goed verzorgd en prijs kwalitijd is geweldig ieder ging met ronde buikjes van tafel dikke duim ga zo door gr.ria

ria oostdijk Bergen op Zoom - 4 april 2018

“Besteld voor in onze groepsaccomodatie
Op de beloofde tijd bezorgd en opgehaald
Ruim assortiment in vlees en salades
Van alles ruim voldoende en heel belangerijk van goede kwaliteit .
Ik weet wel waar ik de volgende keer voor een groep bestel !!!! :)”

Astrid Heeze - 25 maart 2018

“Voor het eerst mogen genieten van het buffet , dat wij besteld hadden voor mijn 50ste levensjaar !! En gewoon genoten van de heerlijkheden en het verse stokbrood erbij... incl borden , bestek en opscheplepels ..alles keurig op tijd afgeleverd en de volgende dag opgehaald en onze gasten waren vol lof en genoten van het buffet , kortom voor herhaling vatbaar.. beslist een aanrader ”

Henri Bertens 's-Hertogenbosch - 18 februari 2018

“We hadden voor ons repetitieweekend de winterbarbecue besteld. Iedereen vond het erg goed en lekker! Het eten werd eurig op tijd afgeleverd en het was meer dan genoeg. Je kon goed proeven dat alles vers was bereid en het smaakte ook prima!
Één puntje van kritiiek (want verbeteringen zijn er natuurlijk altijd ;-): in de bevestigingsmail werd gemeld dat er binnen 12 uur een medewerker van Bestelbuffet met mij contact op zou nemen om alles door te spreken. Dat is helaas niet gebeurd en ik heb zelf moeten bellen..

Al met al een hele goede ervaring en we zouden onze bestelling zeker weer bij Bestelbuffet.nl doen.

Bedankt!”

CARNAVALSORKEST MAG-IE VEUL - 21 januari 2018

Recensie plaatsen

p p p p p
Leave this field empty