Barbecue - bbq

BBQ bestellen? Bestelbuffet bellen!

Barbecue is al sinds jaar en dag dé smaakmaker op elk zomers feest. Gezellig samen buiten eten zonder stress vooraf, of lange uren in de keuken.

Waarom zou u een BBQ bestellen bij Bestelbuffet?

  • Onze persoonlijke service
  • Top kwaliteit barbecue producten
  • Uit eigen keuken
  • Bezorging in heel Brabant en Limburg
  • Op elk gewenst tijdstip, 24 uur per dag
  • Wij doen de afwas!

Een greep uit ons assortiment

Bekijk ons volledige Barbecue assortiment

 

Wilt u het uzelf gemakkelijk maken? Dan kunt u een BBQ bestellen bij Bestelbuffet. Wij verzorgen met veel plezier barbecues voor kleine en grote groepen. Overal in Nederland en België, maar voornamelijk Limburg en Brabant, op het moment dat het u uitkomt. Dus geen zorgen over koelen of bewaren; wij bezorgen 24 uur per dag.!

Onze service is zeer compleet. Dus wilt u een BBQ bestellen voor uw familiefeest, vriendenfeest of personeelsfeest? Bestel het BBQ pakket dat past bij uw smaak en budget. Wij doen de rest!

BBQ pakket

Wij gebruiken uitsluitend verse ingrediënten van betrouwbare leveranciers. Deze verwerken wij in eigen keuken tot de heerlijke barbecueproducten die straks bij u op tafel staan. Wij hebben verschillende smakelijke BBQ pakketten samengesteld, voor ieder wat wils. Wilt u een BBQ bestellen volgens speciale wensen of dieetvoorschriften? Laat het ons weten. Samen maken wij uw BBQ aan huis tot en succes!

BBQ aan huis

Gaat u een BBQ bestellen, dan hoopt u natuurlijk op mooi weer. Waarschijnlijk zijn uw koelkasten in gebruik om de drankjes te koelen. Hoe fijn is het dat Bestelbuffet uw BBQ aan huis bezorgt op elk gewenst tijdstip? U kunt ons dag en nacht laten komen. Wij leveren uw BBQ pakket gekoeld, smakelijk en vers. Precies zoals het bedoeld is!

Huur bij ons een barbecue

Gaat u voor meerdere personen een BBQ bestellen, dan is een huis-tuin-en-keuken barbecue meestal niet groot genoeg. Klanten die bij Bestelbuffet een BBQ bestellen, kunnen daarom een gasbarbecue huren voor €19,50 inclusief gas. Deze wordt uiteraard schoon bij u geleverd en mag vies weer mee terug. Dit geldt ook voor servies en bestek. Wij doen met veel plezier de afwas!

Bekijk ons volledige Barbecue assortiment

Barbecue vragen: