Buffetten

Buffetten voor elke gelegenheid!

Assortiment buffetten

 

Wat onze buffetten extra lekker maakt:

 • Persoonlijke service
 • Originele buffetten van top kwaliteit
 • Uit eigen keuken
 • Bezorging in heel Brabant en Limburg
 • Op elk gewenst tijdstip, 24 uur per dag
 • Wij doen de afwas!

Heeft u speciale wensen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Buffetten om van op te scheppen

Buffetten geven extra uitstraling aan een feest. U kunt er eindeloos mee variëren, maar een buffet voorbereiden in een gewone keuken is bepaald geen kleinigheid.

De oplossing: koude en warme buffetten van Bestelbuffet. In onze professionele keuken maken wij buffetten voor kleine en grote gezelschappen. Wij bezorgen uw buffet aan huis, op locatie, overal in Nederland en België, maar vooral in Brabant en Limburg- 24 uur per dag!

Met onze huisgemaakte buffetten kunt u alle kanten op:

Koude en warme buffetten

Met onze buffetten kunt u alle kanten op; warm of koud, vlees, vis of vegetarisch én combinaties hiervan. Wij hebben verschillende koude en warme buffetten voor u samengesteld. Neem een kijkje en laat u inspireren. Heeft u speciale wensen? Omdat wij zelf in de keuken staan, kunnen onze koude en warme buffetten helemaal naar uw wens worden aangepast. Wij denken graag met u mee!

 • Uw buffet aan huis bezorgd

  Smakelijke gerechten horen fris en vers op tafel te staan. Daarom bezorgen wij onze buffetten op elk gewenst tijdstip, op locatie, 24 uur per dag. Laat ons weten hoe laat u wilt aanschuiven en wij zorgen ervoor dat uw buffet aan huis wordt bezorgd, exact volgens afspraak. Zo garanderen wij de kwaliteit van onze buffetten. Bovendien heeft u geen zorgen over koelen of opwarmen. Als u wilt, zorgen wij zelfs voor servies en bestek.

 • Thema buffetten

  Door de keuze van de juiste ingrediënten, smaakcombinaties en presentatie passen wij al onze buffetten aan op elke gelegenheid. Dus organiseert u een Mexicaans feest? Carribean Party? Of gewoon een Hollandse avond? Onze thema buffetten sluiten naadloos aan op het karakter van uw feest.

 • Dieetvoorschriften

  Als echte keukenprinsen bereiden wij de meest smakelijke buffetten voor uw feest of partij. Geheel volgens uw wensen en voorkeuren. Ook thema buffetten of buffetten volgens bepaalde dieetvoorschriften behoren tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee over gerechten die passen bij uw gasten, gelegenheid en budget.

 • Over Bestelbuffet

  Bestelbuffet is uw Catering en partyservice partner.
  Vanuit Maarheeze (Noord-Brabant) leveren wij uw hapjes, bbq of buffetten door heel Brabant en Limburg. Wanneer u wenst en op de tijd die u wenst!

  Levergebieden

  Van het bovenste puntje tot aan het zuidelijkste puntje (Limburg) van Nederland. Daarnaast behoort België ook tot onze levergebieden.