Algemeen

Catering Den Bosch: de smaak van de regio

Lekker eten hoort bij onze Brabantse cultuur. Bij Bestelbuffet, Catering Den Bosch weten we daar alles van. Al vele jaren maken én bezorgen wij de lekkerste hapjes, buffetten en BBQ’s van Brabant. U hoeft alleen maar te bestellen. Wij zorgen voor de rest, inclusief de afwas!

Wij bereiden alle hapjes, buffetten en BBQ-pakketten in eigen keuken. Zo kunnen wij onze gerechten perfect afstemmen op uw voorkeuren. Volgt u een dieet? Of wilt u catering hapjes in Den Bosch bestellen voor een themafeest? Laat het ons weten en wij houden er rekening mee. Wij beweren immers niet voor niets dat wij de beste catering van Den Bosch verzorgen.

Bij Catering Den Bosch heeft u gegarandeerd:

  • Persoonlijke service
  • Top kwaliteit catering
  • Catering eigen keuken
  • Bezorging (zowel in Den Bosch als elders in Brabant)
  • Op elk gewenst tijdstip, 24 uur per dag
  • Wij doen de afwas!

 

U hoeft ons niet te geloven, plaats een bestelling en proef het zelf!

Bekijk ons assortiment

BBQ, hapjes en buffetten voor elk budget

Of je nu catering nodig hebt in Den Bosch of elders in Brabant, overal vind je grote en kleine eters. Natuurlijk wilt u dat het uw gasten aan niets ontbreekt, maar u wilt ook niet met schalen vol hapjes of BBQ vlees blijven zitten. Daarom helpen wij u graag de juiste hoeveelheid te bestellen. Bij onze catering kunt u kiezen uit de opties basis, middel en groot. Zo bestelt u BBQ vlees, hapjes en buffetten die passen bij uw gezelschap en budget.

Vrijblijvende offerte

Heeft u vragen, een ander budget of wensen? Vraag dan hier een catering offerte aan. Door het formulier in te vullen maken wij voor u een offerte op maat.

Bestelbuffet, Catering Den Bosch

Catering Den Bosch betekent catering voor een kritisch publiek. De Bosschenaar heeft immers verstand van lekker eten. Wij van Bestelbuffet, Catering Den Bosch gaan deze uitdaging graag aan. Wij staan met veel plezier voor u in de keuken. Daarnaast hebben wij een uitstekende bezorgservice die 24 uur per dag voor u klaar staat. Zonder meerkosten! Dus wilt u de beste kwaliteit en service op het gebied van catering in Den Bosch? Aarzel dan niet om bij ons te bestellen!

Catering assortiment in de regio Den Bosch

Bestelbuffet levert voor heel Nederland catering waaronder ook de regio Den Bosch.