Catering Eindhoven

Catering Eindhoven: lekkers uit Brabant

Wij Brabanders zijn trots op onze Bourgondische inslag. Genieten van lekker eten is daarbij een belangrijk onderdeel. Vandaar dat wij van Bestelbuffet, met onze professionele catering, Eindhoven en verre omstreken van lekker eten voorzien. Dit doen wij met veel plezier en uitstekend vakmanschap.

In eigen keuken bereiden wij voor u heerlijke hapjes, buffetten of een complete BBQ. U kunt deze eenvoudig bij ons bestellen, voor elk budget en voor elke gelegenheid. Uniek is ook onze Catering Eindhoven bezorgservice, die uw gerechten op elk gewenst tijdstip aan huis bezorgt! Zelfs de afwas mag u voor ons laten staan.

Bestelbuffet: Catering met een vertrouwd Brabants tintje!

Catering in Eindhoven en omstreken is inclusief:

 • Persoonlijke service
 • Top kwaliteit catering
 • Catering uit eigen keuken
 • Bezorging (in Eindhoven en ver daarbuiten)
 • Op elk gewenst tijdstip, 24 uur per dag
 • Wij doen de afwas!

 

U hoeft ons niet te geloven, plaats een bestelling en proef het zelf!

Hapjes bestellen, assortiment

De lekkerste hapjes, buffetten en BBQ’s van Brabant

Onze professionele keukenbrigade bereidt voor u alle mogelijke hapjes en buffetten. Op onze website vindt u een ruime keuze aan arrangementen, passend bij elke gelegenheid. Dus of u nu hapjes gaat bestellen voor een familiefeest, zakelijke borrel of BBQ met vrienden, wij zorgen dat het u in culinair opzicht aan niets ontbreekt. Catering is ons vak en dat doen wij met veel plezier, zowel in Eindhoven als elders in Brabant.

 • Bestelbuffet.nl | Catering Eindhoven

  Wij stellen alles in het werk om de beste catering van Eindhoven en omstreken te verzorgen. Service staat bij ons hoog dan ook in het vaandel. Bent u klaar met bestellen via de website, dan kunt u binnen 12 uur een telefoontje van ons verwachten. Samen spreken we uw hapjes, buffetten of BBQ bestelling door en maken we afspraken over de levering en betaling. Heeft u speciale wensen of voorkeuren? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

 • De beste catering service van Eindhoven

  Al onze BBQ-arrangementen, hapjes en buffetten worden in eigen keuken met smaak bereid. Daardoor kunnen wij ook rekening houden met speciale wensen, zoals dieetvoorschriften. Maar wat onze bestel catering echt uniek maakt voor Eindhoven, is dat wij alle gerechten gratis thuisbezorgen wanneer ú dat wilt. Dus: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat maakt ons tot de meest flexibele catering van Eindhoven.

  Bekijk onze assortiment pagina's: