Hapjes schaal

Hapjes maken het feest compleet

Ons Hapjes assortiment Ons volledige assortiment

 

Wat onze hapjes extra lekker maakt:

 • Persoonlijke service
 • Top kwaliteit hapjes
 • Uit eigen keuken
 • Bezorging in heel Brabant en Limburg
 • Op elk gewenst tijdstip, 24 uur per dag
 • Wij doen de afwas!

Hapjes maken het verschil tussen een leuk feest en een superparty. Maar heeft u tijd om zelf in de keuken te gaan staan?

Gelukkig kan het een stuk simpeler. Bestel de hapjes voor uw feest of receptie bij Bestelbuffet. Zo weet u zeker dat het uw gasten aan niets ontbreekt, zonder dat het u tijd en energie kost.

Bestelbuffet maakt voor u de lekkerste koude en warme hapjes en bezorgt deze – 24 uur per dag – Bezorging in heel Brabant en Limburg. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij vertalen dit met veel plezier naar heerlijke, verrassende mondvermaakjes. Makkelijker kan het niet!

Dus organiseert u binnenkort een feestje? Doe dan uzelf en uw gasten een plezier met de heerlijke hapjes van Bestelbuffet!

Wij verzorgen voor u de meest smakelijke lekkernijen:

 • Heerlijke hapjes aan huis!

  De ingrediënten voor een geslaagd feest aan huis, op kantoor of op locatie zijn eenvoudig. U heeft nodig: drankjes, hapjes, wat extra meubilair, muziek en een passende aankleding. Maar hoe simpel het ook klinkt, de voorbereidingen kosten altijd meer tijd dan u denkt.

  Wij van Bestelbuffet weten dat als geen ander. Daarom nemen wij u met veel plezier de zorg voor smakelijke hapjes uit handen. In onze professionele keuken verzorgen wij de lekkerste hapjes voor uw feest. Daarna bezorgen wij – geheel gratis – uw hapjes aan huis of op de feestlocatie. Dit geldt voor elk adres in Nederland, op elk gewenst tijdstip. U kunt ze direct serveren. Succes gegarandeerd!

 • Koude en warme hapjes

  Met hapjes kunt u eindeloos variëren. Denk bijvoorbeeld aan koude en warme hapjes of hapjes voor een themafeest. U kunt kiezen voor vlees-, vis- of vegetarische hapjes. Gecombineerde hapjesschalen zijn uiteraard ook mogelijk. Wij verzorgen alles met zorg, geheel volgens uw wensen. Heeft u nog geen keuze gemaakt? Wij denken graag met u mee. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

 • Hapjesschalen

  Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit en smaak, maar het oog wil natuurlijk ook wat. De hapjes van Bestelbuffet worden daarom geleverd op mooi opgemaakte hapjesschalen die u direct kunt uitserveren. Dankzij onze flexibele levertijden bent u verzekerd van heerlijke verse hapjes van topkwaliteit. En de serveerschalen? Die komen wij na afloop van het feest weer ophalen. Gratis en voor niets. Wij doen zelfs de afwas voor u!