Kerstvoorwaarden | Bestelbuffet

Aanvullende Kerstvoorwaarden 2020

Aanvullende voorwaarden / Werkwijze Kerstdagen

Geachte heer, mevrouw,

U heeft een kerstbestelling gedaan via de website Bestelbuffet graag informeren wij u over de gang van zaken rond de kerstdagen  om deze zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

Wellicht ter overvloeden hebben wij nogmaals onze speciale voorwaarden voor onze kerst bestellingen hieronder weergegeven. Mocht u om welke reden dan ook nog vragen hebben neemt u dan z.s.m. contact met ons op.

Zoals eerder aan u beloofd zenden wij u uiterlijk maandag 21-12-2020 een gerichte bezorgtijd.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze altijd stellen via onderstaande gegevens, let op: op zondag zullen geen mails beantwoord worden i.v.m. de drukte, deze zullen maandag beantwoord worden.

Aanvullende Voorwaarden:

Wegens de drukte stellen wij op kerstavond, 1ste en 2e kerstdag + Oudjaarsdag een aantal voorwaarden.

  • Alle bestellingen/wijzigingen voor Kerstavond, 1ste en 2de kerstdag moeten binnen zijn op 21 December 2020 (dit omdat bestellen heel lastig is door de drukte bij leveranciers.)
  • Na 21 december kan het enkel in overleg.....en op basis van beschikbaarheid worden gereserveerd.
  • Voor oud en nieuw dienen de bestellingen binnen te zijn voor 28 december 2020
  • Op deze dagen zullen wij alles via een vaste route uitrijden. Wij maken bloktijden, u mag hier een VOORKEUR aan geven echter is dit NOOIT een eis maar enkel een wens, over tijden kan dan ook niet gediscussieerd worden.

Wanneer u betaald dient te hebben:

Wij sturen na levering een factuur per mail of u mag contant de rekening voldoen bij levering.

Hoe leveren wij dan het eten?

Omdat iedereen op de zelfde tijd warm wenst te eten leveren wij alle gerechten koud. alle koude gerechten leveren wij op schalen. 

In de keuken bereiden wij alles en doen al het eten wat u dient op te warmen in de daarvoor bestemde warmhoud bakken om zo de versheid te waarborgen. U kunt alle gerechten au bain marie opwarmen. De warmhoud bakken dient u vooraf even aan te steken zodat deze optijd warm zijn, meer hoeft u niet te doen. Wij leveren er alle nodige materiaal bij om alle gerechten warm te maken en te houden en natuurlijk verzorgen wij ook de nodige uitleg bij u gerechten.

Mocht u naar het lezen van deze e-mail/voorwaarden vragen hebben dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

Wij wensen u al prettige en culinaire dagen toe.