Kerstvoorwaarden | Bestelbuffet

Aanvullende Kerstvoorwaarden 2020

Aanvullende voorwaarden / Werkwijze Kerstdagen

Geachte heer, mevrouw,

 

U heeft een kerstbestelling gedaan via de website Bestelbuffet graag informeren wij u over de gang van zaken rond de kerstdagen  om deze zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

 

U heeft een bevestiging gehad dat de bestelling in behandeling is genomen en dat wij contact met u opnemen, deze e-mail mag u dan ook als bevestiging van onze zijde zien.

 

Via deze weg zenden wij u hierbij uw factuur voor uw kerstbestelling via Bestelbuffet. 

 

Wij vragen u deze te controleren zodat u niet voor verassingen komt te staan, wellicht ter overvloeden hebben wij nogmaals onze speciale voorwaarden voor onze kerst bestellingen hieronder weergegeven. Ook vragen wij u vriendelijk doch dringend tijdig te betalen. mocht u om welke reden dan ook niet of niet tijdig kunnen betalen en toch uw bestelling wensen? Neemt u dan z.s.m. contact met ons op.

 

Zoals eerder aan u beloofd zenden wij u uiterlijk maandag 21-12-2020 een gerichte bezorgtijd.

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze altijd stellen via onderstaande gegevens, let op: op zondag zullen geen mails beantwoord worden i.v.m. de drukte, deze zullen maandag beantwoord worden.

 

 

 

Aanvullende Voorwaarden:

 

Wegens de drukte stellen wij op 1ste en 2e kerstdag + Oudjaarsdag een aantal voorwaarden.

  • Alle bestellingen/wijzigingen voor Kerstavond, 1ste en 2de kerstdag moeten binnen zijn op 21 December 2020 (dit omdat bestellen heel lastig is door de drukte bij leveranciers.)
  • Na 21 december kan het enkel in overleg.....en op basis van beschikbaarheid worden gereserveerd.
  • Voor oud en nieuw dienen de bestellingen binnen te zijn voor 28 december 2020
  • Op deze dagen zullen wij alles via een vaste route uitrijden. Wij maken bloktijden, u mag hier een VOORKEUR aan geven echter is dit NOOIT een eis maar enkel een wens, over tijden kan dan ook niet gediscussieerd worden.
  • Alle bestellingen dienen vooraf overgemaakt te worden of 50% vooraf middels overschrijving en de resterende 50% á contant bij levering.

Wanneer u betaald dient te hebben:

Voor kerstavond                   VOOR 21 December
Eerste Kerstdag                   VOOR 21 December
Tweede Kerstdag                 VOOR 21 December
Oudjaarsdag                         VOOR 28 December
Nieuwjaarsdag                      VOOR 28 December

 

 

Hoe leveren wij dan het eten?

Omdat iedereen op de zelfde tijd warm wenst te eten leveren wij alle gerechten koud. alle koude gerechten leveren wij op schalen. 

In de keuken bereiden wij alles en doen al het eten wat u dient op te warmen in de daarvoor bestemde warmhoud bakken om zo de versheid te waarborgen. U kunt alle gerechten au bain marie opwarmen. De warmhoud bakken dient u vooraf even aan te steken zodat deze optijd warm zijn, meer hoeft u niet te doen. Wij leveren er alle nodige materiaal bij om alle gerechten warm te maken en te houden en natuurlijk verzorgen wij ook de nodige uitleg bij u gerechten.

 

 

Mocht u naar het lezen van deze e-mail/voorwaarden vragen hebben dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

 

Wij wensen u al prettige en culinaire dagen toe.