Koude buffetten

Koude buffetten vers op tafel

Of het nu zomer is of winter, koude buffetten vallen altijd in de smaak. Wij hebben voor u een ruime keuze aan producten en smaken. U hoeft alleen maar te bestellen wat uw gasten lekker vinden.

Kies uit onze variaties aan vlees buffetten, vis buffetten en vegetarische buffetten. Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk. Bij alle koude buffetten heeft u de keuze uit basis, middel en groot. Zo past u uw bestelling eenvoudig aan op uw gelegenheid en portemonnee.

Bestelbuffet neemt u alle zorgen uit handen. Na het bestellen heeft u geen omkijken meer naar dit punt op uw to-do lijst. Wij bezorgen onze koude buffetten gekoeld, op elk gewenst tijdstip, overal in Brabant en Limburg!  

U kunt bij ons de volgende koude buffetten bestellen:

Vlees buffetten: gegarandeerd goed!

Veel mensen associëren een koud buffet nog altijd met ‘koude schotel’. Geen probleem, want deze koude buffetten maken wij met veel plezier. Maar voor wie eens wat anders wil, hebben wij ook allerlei heerlijke variaties aan vlees buffetten bedacht. U kunt gewoon bestellen wat u lekker vindt. Wij doen de rest!

Vis buffetten: nét even anders

Onze koude vis buffetten zijn zeer gevarieerd. De echte visliefhebber kan er zijn hart bij ophalen. Koude buffetten met vis geven een exclusief tintje aan uw feest of receptie. Maar ook combinaties van vis en vlees zijn een echte aanrader. Ons aanbod is zo ingericht dat u kunt bestellen wat bij uw gelegenheid past.

Smaakvolle vegetarische buffetten

Voor onze professionele koks zijn vegetarische buffetten een feest om te maken. Door veel te variëren met de juiste ingrediënten, creëren wij de meest verrassende smaakcombinaties. Ook bij onze vegetarische koude buffetten heeft u de keuze uit basis, middel en groot. Neem eens een kijkje bij onze koude buffetten en verbaas u over de vele mogelijkheden.

Bij onze koude buffetten garanderen wij:

  • Persoonlijke service
  • Top kwaliteit koude buffetten
  • Uit eigen keuken
  • Bezorging in heel Brabant en Limburg
  • Op elk gewenst tijdstip, 24 uur per dag
  • Wij doen de afwas!
Naar onze Koude buffetten