Koude hapjes

Koude hapjes voor elke smaak

Naar onze Koude hapjes

 

Koude hapjes passen bij elke gelegenheid, van feestelijk tot zakelijk en van uitbundig tot formeel.

Onze koude hapjes zijn inclusief:

  • Persoonlijke service
  • Top kwaliteit koude hapjes
  • Vakmanschap
  • Bezorging in heel Brabant en Limburg
  • Op elk gewenst tijdstip, 24 uur per dag
  • Wij doen de afwas!

Bij Bestelbuffet vinden we het leuk om u te verrassen met verrassende combinaties. Dit geldt voor onze vlees hapjes, vis hapjes én vegetarische hapjes. Maar ook voor klassieke koude hapjes draaien wij onze hand niet om. In ons ruime aanbod vindt u altijd iets van uw smaak.

Heeft u uw keuze aan koude hapjes eenmaal gemaakt, dan hoeft u alleen nog maar te bestellen. Laat ons weten welke hapjes u wilt, voor hoeveel personen en op welk moment van de dag. Wij bezorgen uw koude hapjes op een tijdstip naar keuze, op elk adres in Brabant en Limburg!

Onze koude hapjes zullen u steeds weer verrassen:

Maak kennis met onze vlees hapjes

Veel koude hapjes hebben vlees als basis-ingrediënt. Geen wonder, want met vlees kun je waanzinnig lekkere combinaties maken. Wij staan dagelijks in de keuken om hiermee te experimenteren. Het resultaat vindt u terug in ons ruime assortiment koude vlees hapjes. Klaar om te bestellen!

Smakelijke koude vis hapjes

Overweegt u koude hapjes te bestellen, kijk dan eens bij onze ruime keuze aan vis hapjes. Daarmee kunt u uw gasten écht verrassen. Vis is minstens zo veelzijdig als vlees. Onze vis hapjes zijn – in tegenstelling tot wat sommigen denken – uitstekend te bewaren. Dit dankzij het gebruik van hoogwaardige ingrediënten in combinatie met onze uitstekende service. Wij bezorgen uw hapjes namelijk gekoeld en niet eerder dan dat u ze nodig heeft. Klaar om te serveren.

Verrassende vegetarische hapjes

Vegetarische hapjes hoeven echt niet saai te zijn. Ook zonder vlees of vis is er ruimte keuze aan ingrediënten en smaken. Wij presenteren u met veel plezier allerlei verrassende combinaties waar zelfs de niet-vegetariërs van zullen smullen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw koude hapjes bij ons bestellen!