Bestelbuffet

Over Bestelbuffet

Bestelbuffet is uw Catering en partyservice partner voor heel Nederland en België.

Bent u op zoek naar catering voor en feest, receptie, verjaardag of voor uw bedrijf dan bent u bij Bestelbuffet op de juiste plek. Wij zijn uw partner voor een feestje thuis of op de zaak. Of het nu om een hapje, amuses, buffet, of barbecue gaat. Wij nemen de totale zorg voor uw feest of  party graag uit uw handen. Wilt u graag uw gasten verassen? Kijk dan zeker ook eens bij onze high tea's. 

Nederland & België

Wij leveren uw hapjes, bbq of buffetten door Nederland en België, met als uitgangspunt Brabant en Limburg. Wanneer u wenst en op de tijd die u wenst (bezorgkosten in overleg). Dit maakt ons zo uniek ten opzichten van een andere cateraar. Alles is bespreekbaar. Tenslotte hoort u gast te zijn op uw eigen feest.

Compleet verzorgd

Wij kunnen uw feest volledig uit handen nemen. Van het koffiekopje tot een compleet aangeklede tent. Alles is bij ons mogelijk en bespreekbaar. Neem gerust eens contact met ons op voor een kopje koffie en een goed gesprek. U zult versteld staan van de mogelijkheden.
Wij wensen u een smakelijke reis door onze website en hopen dat u watertandend contact met ons opneemt.

De kernpunten in ons bedrijf zijn dan ook niet voor niets:

 • 24/7 bezorgen
 • Altijd bereikbaar
 • Flexibel assortiment
 • Smaakmakend
 • Om je vingers bij af te likken
Bekijk ons assortiment

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • Ik wens borden en bestek bij mijn bestelling kan dit?

  Ja, natuurlijk. Wij vinden zelfs dat dit STANDAARD bij u buffet of barbecue hoort inbegrepen te zijn. Wij leveren bij u buffet en/of barbecue dus gratis borden, bestek en servetten erbij. Wenst u een extra set, vraagt u dit dan aan de medewerker die contact met u opneemt, of bestel dit extra bij/ wij vragen hier een prijs van €0,75 per set voor en natuurlijk doen wij ook hiervoor de afwas!

 • Een buffet of barbecue bevat een product dat ik graag vervangen wil kan dat?

  Ja, dat kan. Omdat wij alles dagvers maken zijn aanpassingen voor ons eenvoudig door te voeren. Kleine aanpassingen kunt u doorgeven aan onze medewerker tijdens het contact. Wenst u veel aanpassingen? neemt u dan even contact op via het offerteformulier  Vul hier dan zo uitgebreid als mogelijk uw wens in. Onze medewerkers maken dan graag voor u een passend voorstel. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat een aanpassing extra kosten met zich mee brengt.

 • Mijn keuze staat er niet bij, en nu?

  Als u keuze er niet bij staat kunt u gerust ons contact of offerte formulier invullen. Een van onze medewerkers neemt dan binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Dit alles is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos.

 • Is er een minimaal of maximaal aantal dat ik kan bestellen?

  Jazeker, wij hanteren een minimale afname per product. Dit is afhankelijk van het soort product. Echter kunnen wij eventueel tegen een meerprijs minder hapjes per soort maken. Neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier

  Een maximum aantal hanteren wij niet.

   

  De minimum aantallen per groep zijn:

  • Hapjes v.a. 10 stuks per hapje
  • Buffetten v.a. 10 personen
  • Barbecue's v.a. 10 personen
  • High Tea's v.a. 10 personen
 • Ik wil een bestelling plaatsen maar weet het definitieve aantal nog niet, wat kan ik nu het beste doen?

  Wij adviseren altijd uw bestelling te plaatsen met het aantal wat volgens u het meest reëel is.
  Zo kunnen wij rekening houden met de bestelling en bent u er zeker van dat wij uw opdracht kunnen uitvoeren.
  Als onze medewerker vervolgens contact met u opneemt geeft u even aan dat het aantal nog kan wijzigen. Onze medewerker bespreekt dan met u wanneer wij graag het definitieve aantal ontvangen. Natuurlijk zal het factuur bedrag aangepast worden aan de juiste aantallen.

 • Kan er een medewerker langs komen om alles persoonlijk door te nemen?

  Ja, dit is geen enkel probleem.

  Wenst u een uitgebreid feest te geven zoals een bruiloft of wenst u als bedrijf een duurzame relatie op te bouwen met ons als cateraar neemt u dan gerust contact met ons op.
  Een van onze medewerkers komt dan graag bij u aan huis/bedrijf voor een persoonlijk ongedwongen gesprek en presenteert daaropvolgend geheel vrijblijvend onze offerte.