Recenties | Bestelbuffet

Recensies

“Super, besteld voor 10 personen. Meer dan voldoende. De meeste gasten hebben nog een doggiebag meegenomen. Alles heerlijk vers en goed gekoeld. ”

Tineke Lesmeister Eindhoven - 19 juni 2021

“Het koud en warm buffet wat wij op 1ste kerstdag besteld hadden was super! Heerlijk van smaak, meer dan genoeg en goed verzorgd! Echt een aanrader!??”

Caroline Rovers Nuenen - 5 januari 2021

“1ste kerstdag, wij hadden warm en koud vleesbuffet besteld. Heerlijk gegeten, alles was lekker en netjes verzorgt. Fijn in je eigen omgeving met kleinkinderen die gewoon kunnen gaan spelen met hun eigen speelgoed. Niet lang in de keuken staan geen afwas dat is toch fijn, echt voor herhaling vatbaar. Bedankt ????”

Rita Eindhoven - 27 december 2020

“Heerlijk gegeten! Keurig op tijd geleverd. Alles conform afspraak. Nette producten die kwalitatief zijn en voldoen aan de verwachtingen.
Al met al 5 sterren en zeker voor herhaling vatbaar! ”

Ferrie Staals Weert - 27 december 2020

“High Tea Luxe besteld voor team van 20 personen. Alles werd netjes geleverd en klaargezet op de tafels. Iedereen was zeer te spreken over de variatie van hapjes. Erg lekker! Iedereen zeer tevreden en voldaan! De afwas werd dezelfde dag opgehaald en was bij de prijs inbegrepen. Zó vieren wij graag een feestje. ”

Yvonne Janssen Nijmegen - 4 december 2020

Recensie plaatsen

p p p p p