Recenties | Bestelbuffet

Recensies

“Bestelling geplaatst zou binnen 12 uur gebeld worden heb het uiteindelijk maar zelf gedaan na de derde poging uiteindelijk teruggebeld met de mededeling dat ik de tijd verkeerd had Ingevuld en daar ook nog een mail achteraan gestuurd, zou in orde komen. Op de dag zelf ben ik al vanaf de ochtend aan het bellen om het toch nog even te verifiëren helemaal niemand aan de telefoon gekregen , uiteindelijk dik een half uur na afspraak kwamen ze, geen excuses helemaal niks. Hoe dat het eten werd gepresenteerd Viel me erg tegen. Wat betreft het eten zelf dat was goed, zelfs onze klant heeft jullie gebeld en jullie bellen gewoon niet terug. Volgende dag spullen opgehaald heel onprofessioneel gewoon pakken en wegwezen, niet even vragen of zeggen excuses voor gisteren etc helemaal niks. Dit kun je niet in 4 regels uitleggen want dan kan het eten wel goed zijn maar als de bereikbaarheid en service ruk is mag dat ook gezegd worden. Tot op heden nog niks mogen vernemen, erg jammer.

Service en bereikbaarheid zwaar onder de maat
Eten voldoende”

De dieze Den bosch - 9 oktober 2019

“Alles komt netjes verpakt aan. Vlees en salades zijn lekker. Een aanrader om hier te bestellen.”

Relana Tilburg - 15 september 2019

“alleen maar goede reacties op het eten. Op afgesproken tijd aanwezig en mee- en vooruitdenkend in het opstellen van het buffet. Prettig telefonisch contact. Zeer tevreden!”

Ton Eindhoven - 10 september 2019

“Service zoals altijd perfect. Tip: vlees en koude schotel op kleinere schalen (wegwerp alu schalen) zodat deze in een koelkast passen, nu moet je al het vlees en salade overladen op borden anders bederft het te snel buiten de koeling. Helaas was een salade schaal te lang buiten de koeling (schaal te groot)blijven staan...is onze eigen fout.”

Marjo Venlo - 5 augustus 2019

“Vlees- en vis salades waren heerlijk en uitgebreid voorzien van lekker brood en garnituur.
Afhandeling van bezorging en ophalen was vriendelijk en goed.
Voor herhaling vatbaar.”

fam. van der Poel Hamont - 16 juli 2019

Recensie plaatsen

p p p p p