Warme buffetten

Warme buffetten voor elke gelegenheid

Wilt u uw gasten iets meer voorzetten dan een hapje bij de borrel, dan raden wij onze warme buffetten van harte aan. Met keuze uit vlees buffetten, vis buffetten en vegetarische buffetten is er gegarandeerd voor ieder wat wils.

Wij van Bestelbuffet maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Ten eerste door u smakelijke suggesties te doen op het gebied van warme buffetten. En ten tweede door u al het werk uit handen te nemen.

Wij bezorgen onze warme buffetten waar en wanneer u maar wilt, zonder meerkosten. Zo weet u zeker dat uw gasten verse gerechten voorgeschoteld krijgen. Het enige dat u hoeft te doen, is bij ons bestellen!

De volgende warme buffetten kunt u bij ons bestellen:

Gevarieerde vlees buffetten

Onze warme vlees buffetten zijn er in drie varianten: basis, middel en groot. U kiest eenvoudig het buffet dat past bij uw budget en gelegenheid. Zoals bij al onze warme buffetten zijn ook onze vlees buffetten zeer gevarieerd. Zo vindt er ook Oosterse en Mediterrane invloeden in terug. Houdt u meer van de Hollandse pot? Geen probleem. Wij maken onze warme buffetten zelf en houden graag rekening met uw wensen.

Verrassende vis buffetten

Over smaak valt niet te twisten, maar van al onze warme buffetten krijgen wij over onze vis buffetten de meeste complimenten. Misschien omdat niet iedereen weet hoe veelzijdig vis is bij warme buffeten? Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze ingrediënten en bereidingswijze. En wat u ook gaat bestellen, wij zorgen ervoor dat onze warme vis buffetten fris en vers bij u op tafel staan.

Vegetarische buffetten: lekker voor iedereen!

Vlees noch vis, dat zijn onze vegetarische buffetten. Sommige klanten bestellen deze warme buffetten omdat ze geen vlees of vis lusten, anderen omdat ze overtuigd vegetariër zijn. Maar steeds meer klanten bestellen onze vegetarische buffetten voor de smaak. Gewoon, omdat het lekker is!

Het geheim van onze warme buffetten:

  • Persoonlijke service
  • Top kwaliteit warme buffetten
  • Uit eigen keuken
  • Bezorging in heel Brabant en Limburg
  • Op elk gewenst tijdstip, 24 uur per dag
  • Wij doen de afwas!
Bekijk onze Warme buffetten