Warme hapjes

Warme hapjes: de smaakmakers op elk feest

Naar onze Warme hapjes

 

Bij al onze warme hapjes is inbegrepen:

  • Persoonlijke service
  • Top kwaliteit warme hapjes
  • Vakmanschap
  • Bezorging in heel Brabant en Limburg
  • Op elk gewenst tijdstip, 24 uur per dag
  • Wij doen de afwas!

Warme hapjes, daar doe je je gasten vaak écht een plezier mee. Of het nu gaat om een receptie in de middag, een avondborrel of een feest tot in de late uurtjes, warme hapjes gaan er altijd in. De vraag is alleen: hoe krijgt u ze, in alle drukte, vers en warm op tafel?

Het antwoord is simpel: u kunt uw warme hapjes eenvoudig bestellen bij Bestelbuffet. In onze professionele keuken maken wij de lekkerste warme vlees hapjes, vis hapjes én vegetarische hapjes. Deze bezorgen wij vervolgens – op elk gewenst adres in Brabant en Limburg. Op elk uur van de dag!

U kunt een keur aan warme hapjes bij ons bestellen:

Proef onze warme vlees hapjes

Met vlees als basis-ingrediënt kun je eindeloos variëren. In onze professionele keuken doen wij dit dagelijks. Wij bereiden voor u de lekkerste warme vlees hapjes, van klassiek tot eigentijds. Maak een keuze uit onze suggesties aan warme hapjes en verzeker uzelf van heerlijk eten.

De lekkerste vis hapjes

Met onze vis hapjes scoren we vaak hoge ogen. Zelfs mensen die niet zo van vis houden, zetten vaak met plezier hun tanden in deze warme hapjes. Vis leent zich voor verschillende soorten bereidingen en combinaties. In ons assortiment vindt u verschillende smakelijke suggesties. U hoeft alleen maar te kiezen en te bestellen. Wij doen de rest!

Warme vegetarische hapjes

Zweert u bij vlees of vis, dan dagen wij u uit onze vegetarische hapjes eens te proeven. Wedden dat u aangenaam verrast wordt? Ook zonder vlees of vis zijn er vele culinaire mogelijkheden. Bovendien combineren vegetarische hapjes uitstekend met anders soorten warme hapjes. Dus verras uw gasten door ook eens vegetarische hapjes te bestellen!